First Class Pilates

First Class Pilates = 100% aandacht voor jou!

First Class Pilates is wezenlijk anders dan pilates in een sportclub. Er wordt gekeken waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou de beste training zal zijn. Er is persoonlijke en professionele aandacht specifiek voor jou.

De training is hierdoor vele malen effectiever en je boekt veel sneller resultaat.

  • Training die precies bij jou en jouw individuele ontwikkelingsgebieden past.

 

  • Mogelijke klachten zullen sneller verdwijnen.
  • De training wordt in overleg ingepland.
  • 100 % aandacht voor jou!

Wie kunnen trainen bij First Class Pilates?

Jij, jouw echtgenoot, vriend of vriendin. Alleen, samen met een maatje of in een klein groepje. Ben jij een golfer, tennisster, zwangere vrouw, iemand met rugklachten, schouderklachten of andere blessures of iemand die een sterk maar ook soepel lichaam wil krijgen of behouden? Dan ben jij van harte welkom bij First Class Pilates.

First Class Pilates is voor Iedereen  die op een heel gerichte en verantwoordelijke manier zijn of haar lichaam fysiek gezond wil krijgen en houden.

Wat is pilates:

Klassieke pilates is een traditionele les zoals Joseph Pilates die ontwikkelde. Door met concentratie, precisie en controle vanuit het centrum van het lichaam te bewegen,  wordt er gewerkt aan een balans tussen Body en Mind. Het in flow trainen, oftewel vloeiende bewegingen uitvoeren van de oefeningen, zorgt voor een goede doorstroming van de energie door het lichaam. Bij dit alles speelt de ademhaling een belangrijke rol. De toptraining voor iedereen!

Waarom First Class Pilates?

Door mijn jarenlange ervaring als, medisch fitness trainster, balletdocent , voedingsdeskundige, personal trainer,  pilatestrainer en mijn de veelheid aan opleidingen die ik heb gevolgd  kan ik zorgvuldig omgaan met de specifieke wensen waar jullie mee komen. Ik kan samen met jou zorgen voor de beste training.

Ik heb 100% aandacht voor jou. Samen zorgen we ervoor dat jij doel gaat bereiken! Ik bied jou de First Class training die jij verdient!  

Bij Fit2b kun je ook kiezen uit heel veel verschillende groepslessen. Het circuit is de basistraining. Doe je deze training 2 x per week 30 minuten, dan heb je alle spieren in je lijf goed getraind. En dat zul je merken aan je houding, uithoudingsvermogen en hoe fit jij je gaat voelen. Tevens kun je gebruik maken van alle groepslessen die Fit2b biedt.

Body en Shape Circuit

Krachttraining op de apparaten wordt afgewisseld met verschillende conditie oefeningen, op muziek. Aansluitend doe je buikspier, beenspier en bilspier oefeningen. Een echte calorie verbrander.

BBB-Circuit

In deze les ga je trainen in het circuit en daarna is het tijd voor veel training voor Billen, Benen en Buik! Het is een intensieve les op muziek met veel variatie. De spiercontouren komen tevoorschijn als je deze les wekelijks volgt. Krachttraining op de apparaten afgewisseld met leuke stepcombi`s.

Pilates

Pilates is een body en mind les, waarbij je vooral werkt aan een goede natuurlijk houding. Je versterkt nadrukkelijk de buik en rugspieren, verbetert je core stabiliteit en je krijgt sterke lange spieren. Dit alles op een rustige manier en op rustgevende muziek; een zachte manier van bewegen.

Zumba

Wie houdt er niet van dansen op Zuid-Amerikaanse opzwepende muziek? Je kunt echt niet meer stilstaan als de instructrice begint met deze fantastische les. Leer de passen van salsa, merengue, rumba en cha cha cha op een heel gemakkelijke manier en waan je in zwoele oorden.

Barre workout

Wil je echt werken aan je houding, en spieren trainen die je anders nooit traint? Kom dan naar de Barre workout! Dit is een les die elementen mixt van ballet, pilates en bodyshape. Met ballen, tubes en aan een echte balletbarre train je coördinatie, spierkracht en lenigheid. Allemaal in 1 les!

Ballet

Altijd al ballet willen doen, maar nooit een balletschool bezocht? Pak dan nu je kans en kom een keer mee dansen bij de balletles voor volwassenen. Heel leuk en effectief om te doen. En echt voor iedereen.

Steples

Een aantal weken wordt er gewerkt aan een stepcombi zodat de combi steeds wat langer wordt, een soort dansje op de step. Daarnaast low impact aerobic oefeningen. Hou je van een pittige les, kom dan meedoen!

Doe jij mee?

kies één van de 3 challenges en ga ervoor!

De challenges zijn een extra uitdaging of steuntje in de rug voor leden om 2 maanden lang bezig te zijn met 1 van hen gekozen challenges. Ze gaan dus naast het circuit aan de slag met extra oefeningen en voedingsadviezen en meetmomenten om zo meer kracht of meer conditie te krijgen of meer af te slanken. Ze krijgen hierover extra uitleg en een persoonlijke doelen kaart.

Nieuwe leden kunnen zich ook inschrijven voor 1 van deze challenges en betalen dan voor 1 mnd €49,- en voor 2 mnd €79,-

Contact

Tel:
+31 6 41 619 214

E-Mail:
info@fit2b.nl

Adres:
Bong 29
5991 EA
Baarlo

Onze Algemene voorwaarden

Open op afspraak

Fit2B © 2021 Alle rechten voorbehouden. |  Remmedia Webontwerp