Jij doet het gewoon!

Als trainster bij Fit2b kom ik de meest uiteenlopende vrouwen tegen. Uiteenlopend in levensstijl, karakter en figuur. Maar allemaal stuk voor stuk prachtige vrouwen.

En al die vrouwen hebben ook uiteenlopende verhalen. Ze hebben een groot gezin, of juist klein, de kinderen zijn al het huis uit, of nog volop op de basisschool, ze hebben een drukke baan buitenshuis of hebben juist bewust gekozen voor werken aan en in huis.

En met al die verhalen, komen ook weer allerlei motivaties om bij Fit2b te sporten. Omdat ze altijd sportief waren en nu graag in onze damesclub de gezelligheid erbij opzoeken. Omdat ze herstellende zijn van een blessure en de persoonlijke begeleiding prettig vinden. Omdat ze nooit aan sport deden en rustig, en onder enkel dames dit willen gaan ontdekken bij zichzelf. Of omdat ze meededen aan een 5-weken-challenge en zijn gebleven.

Wat de motivatie ook is, ik ben trots op álle vrouwen die ik mag begeleiden. Want wat kunnen we soms hard zijn voor onszelf. We vinden onszelf bijna altijd te zwaar, te lui, te weinig lenig of niet ritmisch. En als een steppas er dan eens niet gemakkelijk in gaat, slaan wij vrouwen onszelf voor het hoofd en vinden we er van alles van.

Maar dat hoeft niet dames! Alleen al het feit dat jij het jezelf hebt gegund om een abonnement bij Fit2b af te sluiten, vanuit de motivatie om íéts aan sport te doen, is een schouderklop waard. En dat het jou nu lukt om regelmatig – 2 á 3 keer per week – te komen voor een rondje circuit of een swingende groepsles, had je van jezelf misschien van tevoren niet gedacht. Maar je doet het!

Het allermooiste aan mijn werk bij Fit2b vind ik het zien van de progressie die iedereen maakt. Jawel, iedereen! Want waar we met de ‘doekjesoefening’ begonnen zijn, met veel zuchten en ook veel zenuwachtig weglachen van hooguit 1 of 2 herhalingen, daar zie ik nu bij iedereen een betere uitvoering en veel meer herhalingen. Zo mooi, om al die dames te zien – groot, kleiner, voller én atletisch – állemaal boeken we vooruitgang. Allemaal werken we aan fitheid en gezondheid. Aan een sterk lichaam dat je helpt bij het ouder worden.

Een vrouwenlichaam heeft veel te verduren en staat onder constante invloed van allerlei interne, hormonale processen die we moeten accepteren. En bij iedere vrouw is de start van de sportcarrière een ander beginpunt, net als dat iedere vrouw haar eigen hormonale kenmerken kent. Dus dames, wees niet meer zo streng voor jezelf. Kijk niet meer zo veel naar wat die dame links of rechts van je allemaal beter kan, maar kijk naar jezelf. Geniet ervan dat jij bij Fit2b bent en dat jij jezelf dat gunt. En kijk dan naar je progressie, niet naar wat (nog) niet lukt. En weet dat er in ieder geval één persoon is, die ongelooflijk trots is op wat jij bereikt. Dat ben ik! En jij…?

Go for it ladies!

Contact

Tel:
+31 6 41 619 214

E-Mail:
info@fit2b.nl

Adres:
Bong 29
5991 EA
Baarlo

Onze Algemene voorwaarden

Open op afspraak

Fit2B © 2021 Alle rechten voorbehouden. |  Remmedia Webontwerp